Hur man installerar en radio på en Impala

Även om Chevy Impala har en fabriksinstallerad radio, många människor tycker att enheten saknar och vill uppgradera. Det finns många alternativ för människor som vill uppgradera, och många olika stilar av stereoanläggningar som du kan installera. Alternativen inkluderar satellit radiomottagare, enheter som kan spela MP3-filer och dvd navigationssystem. Den Chevy Impala är unik i att hela den övre instrumentpanelen i bilen måste tas bort för att installera en eftermarknad radio. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Flathead skruvmejsel
Faceplate adapter
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
Borttagning

1

Bryt strömmen till bilen för att hindra dig från att bli chockad. För att göra detta, öppna huven och ta bort gummiskyddet över den negativa batteripolen. Använd en skiftnyckel för att lossa klämman som håller jordkabeln till batteriets negativa ledning. Separera kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Inne i bilen, bänd tändningen locket från rattstången med en skruvmejsel.
3

Öppna de två säkring fack belägna på varje sida av instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som finns inom varje fack med en stjärnskruvmejsel.
4

Ta bort den vänstra likvidationsklausul panelen som sitter under ratten strax ovanför gas-och bromspedaler. Tryck nedåt på de två flikarna för att ta bort panelen.
5

Ta bort de två skruvarna som uppenbarades när du tagit bort den likvidationsklausul panel. Dessa skruvar är vad håller på rattstången utfyllnadspanelen.
6

Dra hela streck för hand. För att undvika skador, börjar på ena sidan och arbeta dig fram till den andra. När bort, dra ledningar till varningslampan och dragning manöverkontakter från panelen.
Installation
7

Sätt in fronten adaptern i stereo montering dockan, och sedan kör kabelnätet adaptern leder ut från baksidan av fronten adaptern.
8

Anslut Impalas stereo ledningar till kabelnätet adaptern och anslut sedan kablarna från selen adaptern till baksidan av eftermarknaden radio.
9

Placera den anslutna eftermarknaden radion i öppningen av fronten adaptern.
återfastsättning
10

Anslut instrumentpanelen på instrumentbrädan i din Impala. Innan du knäppa instrumentpanelen tillbaka på plats, anslut ledningarna för fara och dragkraft manöverkontakter.
11

Byt ut alla skruvar som du tog bort, börja med dem som ligger nära hastighetsmätaren.

12

Snäpp den nedre vänstra bakre instrumentpanelen på plats. Tryck på den nedre förarsidan panel på plats tills klämmorna ingrepp och låsa den på plats.
13

Snap tändningen tillbaka locket över nyckelhålet.
14

Sätt jordkabel klämma på den negativa batterikabeln stolpen och dra åt med en 10 mm nyckel. Byt ut gummit som täcker över den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81918.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.