Custom Car Stereo Installation

Fordon kommer i allmänhet med fabrik-frågan stereoapparater förinstallerade. Även om dessa innehåller grundläggande funktioner som en AM /FM-mottagare och kassett eller cd-spelare, utbudet av eftermarknaden stereoapparater som finns idag har gjort egna installationer allt populärare. Eftermarknad stereoapparater som innehåller upp-to-date funktioner tillåter användaren att verkligen anpassa bilen till sina specifikationer. Funktioner inkluderar MP3-spelare, DVD-spelare och navigeringshjälpmedel. Anpassade stereoapparater kan installeras i de flesta bilar med några anpassningar av ledningar och bostäder, beroende på radion storlek. Saker du behöver
Skiftnyckel
kit Stereo installation (specifik för bilmodell) katalog Kablage adapter (specifik för bilmodell) katalog radioantenn adapter (specifika för modellen bil)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens minuspol genom att vrida den med en skiftnyckel.
2

Ta bort den gamla stereon från bilen. Beroende på modell av bilen, kan detta kräva avlägsnande av delar av instrumentpanelen. Det finns ett antal guider för enskilda bilstereo avlägsnande tillgängliga från källor på nätet. Övriga bilar kräver stereo frigöringsnycklarna, som är tillgängliga från återförsäljare bilstereo eller tillverkaren återförsäljaravtal. Sätt dessa knappar tills de klickar på plats och dra ut stereon. Koppla loss kablarna från baksidan av stereon. Addera 3

Installera kit radio installationen. Detta är nödvändigt om bilen har en anpassad radio bostäder. Eftermarknaden stereoapparater är i allmänhet en standard-DIN-eller dubbel DIN storlek. En frontplattan adapter ansluten till radion insättningshylsan medföljer nya stereo, möjliggör den nya stereon för att sitta säkert på instrumentbrädan.
4

Anslut stereo ledningar. Eftermarknad stereoapparater har ofta olika ledningar funktioner, som kräver en adapter kablage för att de två ändarna som skall kopplas ihop. Anslutningarna ska skjutas ihop, tills de klickar på plats.
5

Anslut radioantenn. Vissa bilar kräver en adapter radioantenn som de har tvåsocklad kablar radioantenn. Anslut adaptern till radion antennkabeln. Anslut den andra änden av adaptern till den utsedda radioantenn porten på baksidan av stereon. Anslut alla andra kablar såsom fjärrkontroller eller MP3-adaptrar.
6

Skjut stereon i instrumentpanelen huset, se till att inte fälla några kablar. Byt ut de delar av instrumentpanelen som togs bort för installation. Återanslut bilbatteriet. Slå på den anpassade stereo och kontrollera att alla funktioner fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82205.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.