Hur du ansluter en bil dvd-spelare till en förstärkare och en subwoofer

Ansluta en bil DVD-spelare till en förstärkare som används för att driva subwoofers är lättare än det verkar och inte kräver någon särskild kunskap eller färdighet. Hela uppgiften kan genomföras på mindre än en timme. Många bil dvd-spelare är anslutna till den centrala stereo eller huvudenheten. Men detta är inte alltid fallet och vissa bilar kan ha oberoende DVD-spelare. Saker du behöver
RCA kablar
strömkabeln
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Leta RCA ut portar på DVD-spelaren. Dessa bör märkas som "Output". Det bör finnas två portar en röd och en vit.
2

Anslut RCA-kabeln i portarna från steg ett. Matcha rött med rött och vitt med vitt. Kör RCA-kabel till förstärkaren.
3

Anslut RCA-kabel till förstärkarens "Input" portar. Dessa kommer att vara identiska med de hamnar på DVD-spelaren, återigen matcha färger
4

Anslut en högtalarkabel till "Speaker Out + positiv" på förstärkaren och anslut den andra änden av högtalarkabeln. till den positiva "+" terminal på subwoofern. Anslut en högtalarkabel till "Speaker Out - negativt" på förstärkaren och anslut den andra änden av högtalarkabeln till den negativa "-" terminal på subwoofern. Upprepa detta steg för varje subwoofer.
5

Anslut en ström kabel till "Power + 12v" på förstärkaren. Anslut en annan strömkabeln till den "negativa" eller "Ground" på förstärkaren. Kom ihåg vilken strömkabeln är positiv och som är negativt. Kör båda dessa kabel till bilens batteri.
6

Anslut den positiva effekt ledningen till den positiva effekt terminalen på batteriet. Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet. Slå på bilen och DVD-spelare och testa systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82043.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.