Hur man installerar PT Cruiser Subwoofer

Chrysler PT Cruiser är en bil som trotsar enkel klassificering. Det är rymligare än en sedan, mer flexibel än en SUV, och med sina retro utseende, mer elegant än en minibuss. Den bakre lastutrymmet möjliggör en enkel tillsats av en subwoofer, vilket kommer att ge en fylligare stereoljud. Du kan välja att ha en ljud professionell installera en subwoofer i din PT Cruiser, eller du kan göra det själv med lite bilstereo erfarenhet. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Patch kablar
Drill
gummigenomföringarna
L Konsoler
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från PT Cruiser batteriets minuskabel inlägg. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämman och ta bort klämman från ledningen inlägget tills installationen är klar.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen (ingår i förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln. Anslut strömkabeln till ringen terminalen och dra den in i kabinen på fordonet. Borra hål i brandväggen (från motorrummet till den inre hytt). Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kabeln.
3

Ta makten panel fönstret kontroll, beläget i centrum av centrum instrumentpanelen, med en kåpa borttagningsverktyg. Avlägsna skruven bakom panelen med en Phillips skruvmejsel.
4

bort instrumentpanelen trim panelen som omger stereon och instrumentbrädan ventilerna för hand.
5

Ta bort de fyra skruvarna vid hörnen av stereo fäste med en Phillips skruvmejsel. Dra stereo framåt (bort från instrumentbrädan) tills det att ledningsdragningen i de bakre är tillgängliga för hand. Koppla varje viragrupper av plast bindemedel.
6

Anslut stereo ledningar bindemedel till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till stereon.
7

Anslut patchkablar och turn-on bly (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern. Dra kablarna till den bakre lastutrymmet av PT Cruiser.
8

Dra strömkabeln från batteriet till den bakre delen av fordonet. Använd ett trim verktygspanel bort för att ta bort panelerna vid dörröppningar. Lay ledningarna under mattor. Se till att dirigera strömkabeln på ena sidan av Chrysler och kablarna patch på andra sidan. Turn-on bly kan dirigeras på vardera sidan.
9

tillbaka stereon i stereo fäste. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i hörnen. Placera mitt bak instrumentpanelen på plats för hand. Panelen kommer snäpper fast med medelhög styrka runt kanterna. Sätt i skruven mitt av instrumentpanelen inredningspanel (bakom fönstret kontrollpanelen). Byt panelen fönstret med handen.
10

Anslut strömkabeln, turn-on bly, och kablarna patch till aktiv subwoofer, på lämpligt sätt-märkta butiker.

11

Leta fyra punkter på reservhjulslocket att montera säkra "L" parentes. Platserna bör vara nära hörnen av hörnen baslåda och inte utgör någon fara för reservdäcket nedan. Skruva på "L" parentes till de platser som du har valt och sedan in i boxen av sub att säkra subwoofern på plats.
12

Byt negativa klämman batterikabeln runt batteriets minuskabel inlägget . Dra åt klämman med en Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80849.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.