Hur Wire högtalare till en förstärkare

Wiring nya högtalare kan ibland verka som en enorm bedrift, medan det är oftast bara ansluta några kablar. Genom att använda rätt verktyg, kan du ansluta högtalarna till en förstärkare, och har en anslutning som kommer att pågå i flera år. Denna process, men enkel, kan vara komplicerat om inte görs på rätt sätt. Saker du behöver
standard Audio wiringSoldering ironCopper solderWire stripperZip-heter (förslag)
Visa fler instruktioner
1

Leta där förstärkaren är i fordonet. Det är oftast placeras under ett säte, eller i bagageluckan om det är en större förstärkare.
2

Kontrollera att högtalarna är mycket säker och skruvas åt ordentligt. Om de ingår bulthålen inte gör jobbet, använder zip-band för att säkra högtalarna.
3

Wrap ena änden av audio kablar runt anslutningen slutar på högtalarna. Du kan behöva använda en kabelskalare för att ta bort ytterligare en del av tråden isolering så att du har tillräckligt med öppen ledningsdragning för att linda runt anslutningen mount. Lägg ner en stor pärla av koppar lod över anslutningsställning och lindade ledningar. Kontrollera att lodet värmer tillräckligt för att helt omsluta ledningar.
4

Kör ljudet ledningar genom fordonet till förstärkaren. Håll tråden under mattan och utom synhåll.
5

Använd eltejp för att fästa ledningar var 6 inches. Detta kommer att bidra till att förhindra oavsiktliga kortslutningar i anslutningen.
6

Trimma andra ändarna av kablarna så de är bara ca 1 fot längre än de behöver vara. Sedan band ändarna av ledningar, och linda dem hårt runt anslutningsställning på förstärkaren. Lägg en sträng av lödtenn över dem. Kontrollera att ledningarna är helt omsluten. Annars kan det vara svårt att få en mycket bra anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80510.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.