Hur man installerar en stereo i en Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe är en populär SUV och eftermarknaden delar är lätt tillgängliga. Installera en ny stereo i en Hyundai Santa Fe ger dig bättre ljud och extra alternativ som subwoofers och navigering. Byta stereo tar ungefär en timme och är samma process på alla årsmodeller och med 2008. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Hyundai Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet. Placera kabeln är inte kommer i kontakt med några metalldelar. Dra ut askkoppen och lossa de två skruvarna som förbinder infattningen runt radion
2

. Dra av vreden klimatkontroll och ta bort de två skruvarna på toppen av ramen trim.
3

bort trim och kopplar loss några ledningar. Inte alla modeller kommer att ha anslutning av kablar på trim.
4

Lokalisera de två skruvarna, en på varje sida av Hyundai Santa Fe stereo, och dra huvudet enheten ur instrumentbrädan. Koppla loss kablarna bakom radion och ställ den åt sidan.
5

Anslut adaptern ledningsnätet till det ursprungliga kablaget. Fäst den nya stereon till Hyundai Radiomonteringssats och anslut antennen och kabelnätet adaptern till baksidan av stereon.
6

Skjut hela enheten i instrumentbrädan och koppla den negativa batterikabeln. Slå på radion och testa högtalarna och kontroller. Anslut alla kablar på ramen och fäst den på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80471.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.