Felsökning Bilstereo Installation

Korrekt installation av din bilstereo kan betyda skillnaden mellan att njuta av din favoritmusik på vägen till din destination , eller lidande genom en lång tystnad . Bilstereo använder oftast bara ett fåtal elektriska anslutningar , och om du har köpt fel stereoanläggning , bör de passa in i bilens DIN-plats på instrumentbrädan utan alltför mycket besvär . Men , om du har några problem , måste du veta hur du felsöker installationen av din bilstereo . Instruktioner
1

Kontrollera att fabriken antennkontakt är ansluten till baksidan av den nya stereo huvudenhet , i ingången märkt för antennen .
2

Kontrollera att multi - nålas elektrisk kontakt är ansluten till baksidan av stereoanläggning . Det ska bara finnas en ingång på baksidan av stereon enhet som kommer att acceptera flera nålas kontakten .
3

Test bilstereon . Vrid stereoanläggning strömmen , sedan lyssna på ljudet . Om det finns någon distorsion i ljudet , kan du behöva ha högtalarna ersätts .
4

Kontrollera att stereoanläggning fästs med fabriken fästskruvar . Om din stereoanläggning kom med ett universalfäste , se till att den universella fästet är fäst till fabriksinställningarna fästpunkterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80992.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.