Hur man installerar en 1993 Ford F-serie Radio

I lager stereo däck i 1993 Ford F-serien är en AM /FM-radio med inbyggd kassettbandspelare. Ford åkare som vill ha mer makt och förmåga från sin bilens stereo ljudsystem kan ersätta sin enhet med en eftermarknad huvudenhet. Du kan välja professionell hjälp vid en kostnad, eller du kan göra det själv och spara pengar. Dessa instruktioner är för att installera en ny stereo efter fabriken stereo har tagits bort. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Kabelstam adapter
Insättningshylsan
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med skiftnyckel. Ställ kabeln åt sidan för att undvika en kortslutning i Fords elsystem under installationen.
2

Samla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av vakanta stereo docka. Anslut den vita plastkontakter stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
3

Skjut stereo installation hylsan i dockan. Mata stereo ledningar (ansluten till kabelnätet adaptern) och antennkabeln genom baksidan av hylsan. Vik metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel för att säkra den inom Ford lastbilens stereo docka.
4

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av stereon. För in antennkabeln ledningen i FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut eftermarknaden stereo i stereon dockan tills den snäpper fast i hylsan. Flytta tillbaka till Fords batteriet.
6

Byt negativa klämman batterikabeln på batteripolen. Dra kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng Fords huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81892.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.