Hur man ansluter en Sony Xplod CD-spelare

En av de första områden bilägare fokusera på när du utför eftermarknaden uppgraderingar är stereo. Medan det finns många alternativ att välja mellan, har särskiljande ljud entusiaster från alla samhällsskikt bosatte sig på Sony Xplod stereo däck. Sony Xplod CD-spelaren är ännu ett alternativ för att kombinera ljud och CD-spelar förmåga i ett. Du kan välja att få installationen utförs av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du installera CD-spelaren själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
10 mm hylsa och spärrskaft eller 10 mm nyckel
Trim pry verktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från minuskabeln av bilens batteri. Den jordande kabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram. Använd en 10 mm för att lossa bulten som håller kabeln klämman kring den negativa batterikabeln. Ta bort klämman från ledningen.
2

Ta bort den gamla stereon däck. Denna process varierar mellan olika fordon. För de flesta, måste du ta bort paneler runt stereo däck. Rådgör med din bilens reparationshandbok för förfarandet för att komma till stereon. När det gamla däcket tas bort från instrumentpanelen, Koppla loss ledaren grupperna på baksidan av stereon. Det finns fyra grupper av trådar: antennen, strömförsörjning (med batteri), högtalarna och förstärkaren. Borttagning av dessa ledare kräver att dra med måttlig kraft, eller igångsättande av en utlösningsmekanism på basen av kabelanslutningar.
3

Anslut viragrupper till Sony Xplod CD-spelare. Sony däcket har tydligt markerade avsättningsmöjligheter för anslutningarna. För äldre fordon, måste du kanske först ansluta ledningarna från fordonet till ett kablage adapternätet innan du ansluter till den bakre delen av Sony Xplod CD-spelare.
4

Placera Sony däck i dockningsstationen av fordonet. Eftersom kopplingen mellan olika fordon kan vara oklara, är det rekommenderat att du använder en universell fronten adapter. Fronten adaptern kan Sony CD-spelaren för att passa perfekt i instrumentpanelen på din bil.
5

Anslut jordkabeln till batteriet. Placera klämman runt minuskabeln. Dra åt skruven på klämman tills klämman inte kan flyttas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80689.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.