Hur Wire en Pioneer DEH-1900MP

Pioneer DEH-1900MP är en eftermarknad stereo avsedd för användning i fordon. Den enda-DIN storlek stereo har en löstagbar frontpanel, fjärrkontroll, tre-bands equalizer med sex förinställda toninställningar och bakre RCA lågnivåutgångar. Med frontpanelen AUX-ingång, kan en MP3-spelare kopplas enkelt till DEH-1900MP. Pioneer DEH-1900MP är kapabel att producera 22 watt konstant effekt och 55 watt toppeffekt. Använda en eftermarknad kablage särskilt utformade för året, märke och modell på din bil underlättar anslutning DEH-1900MP till bilens stereo. Saker du behöver
Aftermarket kabelstammen
Eltejp
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Aftermarket fäste
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en eftermarknad kabelstammen till Pioneer DEH-1900MP genom att matcha färgade trådar från ledningsnätet till de färgade trådarna i DEH-1900MP. Vira den skalade trådändarna av de motsvarande trådarna ihop och packa in varje anslutning med eltejp.
2

Lossa den svarta minuskabeln från fordonets batteri med hjälp av en skiftnyckel.

3

bort plasten trimningsstycket som omger fabriksinstallerade stereo mottagare med en skruvmejsel för att försiktigt bända loss den från instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller stereon på plats och skjut det framåt. Koppla fabriken sele stereo ledningar från bilens kabelnät.
4

in metallhylsa medföljer Pioneer DEH-1900MP till en eftermarknad fäste. Säkra metallhylsan till monteringsfästet genom att böja flikarna runt den yttersta kanten på metallhylsan med en skruvmejsel. Sätt fästet i stereo öppningen och fäst den på plats med hjälp av skruvarna som togs bort tidigare.
5

Anslut eftermarknaden kabelnätet i fordonets kabelnät. Skjut Pioneer DEH-1900MP i metallhylsa och fäst den på plats med hjälp av en skruvmejsel. Tryck på plast beklädningsdetalj tillbaka på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82731.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.