Hur man tar bort en radio från en Ford Ranger

stereon i en Ford Ranger är en lämplig källa av låtar för de flesta människor, men det finns andra som vill ha något riktigt anpassade för deras lastbil. Kanske en in-dash DVD-spelare eller navigation enhet skulle passa dem bäst, eller bara en CD-spelare med lite mer kraft. Hursomhelst, ta ut beståndet stereo i din Ranger är inte svårt och kan göras med de rätta verktygen i knappt fem minuter. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 Ford Ranger, men processen är liknande för andra år av Rangers också. Saker du behöver Begagnad Ford radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två hålen på vardera sidan av fabriken stereo som håller däcket i instrumentbrädan. Att dra ut på däck, behöver du Ford verktyg radio avlägsnande, som är två metall öglor som förvandlas till handtag när de är gled in i instrumentbrädan. Skjut Ford verktygen radio borttagning i hålen på vardera sidan av däcket, tryck sedan var och en från mitten av däcket tills du hör ett klickande ljud. Detta kommer att bilda ett par handtag som du kommer att använda i nästa steg.
2

Dra på de verktyg radio borttagning tills däcket släpper från instrumentbrädan. Om detta inte fungerar, skjut nycklarna borta från centrum av däck medan du drar på tangenterna samtidigt, frigör beståndet stereo.
3

Håll stereo i vänster hand, och med din högra hand dra ur selen fabriken ledningar samt antennkabeln. Dra de verktyg radio borttagning mot mitten av stereon och dra dem ur hålen, så att du kan använda dem för en annan stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80831.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.