Honda Pilot Stereo Borttagning Hjälp

Honda Pilot ersatte pass och tog med sig de många ljudalternativ dess föregångare hade. Pilot ägare kan välja från en mängd av stereo enheter från CD och MP3-spelare till DVD-navigering och satellitenheter mottagare. När du byter ut din Pilots stereo eller ta bort fabriken däck för reparation, kan du välja att få arbetet utfört av en ljud-professionell, eller du kan göra det själv till en bråkdel av kostnaden. Safety First

innan på något med Honda Pilot elsystem, är det viktigt att först koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Den negativa batterikabeln är den svarta kabeln som ansluter minuskabeln inlägget av batteriet med ram eller chassi Honda. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa, och vila bort den från batteriet tills arbetet är slutfört. Addera Öppna Stereo


att nå stereo, måste du ta bort streck paneler som huset stereon och dess fäste. Använd ett platt verktyg (antingen en platt skruvmejsel eller en trim panel borttagningsverktyg) för att avlägsna den lilla instrumentpanelen framför höger sida av stereo.

Streck kåpa som omger stereo måste också tas bort för att få tillgång till stereo. Använd ett platt verktyg och bända instrumentbrädan kåpa som omger stereo bort från instrumentbrädan. Börja längst ned på panelen, strax ovanför ventilerna i mittkonsolen. Bänd panelen lös, och arbeta borttagningsverktyget runt omkretsen av panelen tills den är helt befriad från instrumentbrädan.
Borttagning av Stereo

exponerade stereo fäste har fyra bultarna i hörnen för pilotens stereo. Använd en 10 mm hylsa och spärrskaft eller skruvmejsel handtag för att ta bort skruvarna. Dra stereo från fästet.

För att helt ta bort stereon ur pilots streck, måste du koppla bort de fyra viragrupper anslutna till baksidan av stereon. Ta tag i grupper enligt de plast tråd bindemedel, inte de ledningar själva, och dra varje grupp från stereon. Stereo kommer nu att helt bortkopplad och redo för reparation eller utbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80813.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.