Hur man ansluter en subwoofer till en Factory Stereo

fabriksautomationssystem stereo ofta utrustade med en uppsjö av högtalare numrering färre än sex. Placeringen av beståndet högtalarna är vanligt i dörrpaneler, den bakre däck på fordonet, och ibland i instrumentbrädan. Storleken av talarna i de gemensamma platserna gör ger bas från din ljudanläggning en utmaning. Subwoofers är större högtalare som kan ge djupare toner av musik för att skapa en väl avrundad stereo. Montera subwoofer i bagageutrymmet eller bakre bagageutrymmet i bilen och anslut den till din fabrik stereo för en mer komplett klingande bilens ljudsystem. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Visa fler instruktioner
1

bort jordkabeln från fordonets negativa batterikabeln inlägget. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelns klämma från den negativa polen.
2

Anslut klämman från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet. Anslut den blå kabeln ur satsen till ringen terminalen och mata den genom brandväggen, in i hytten på fordonet.
3

Ta fabriken stereo från kajen i fordonets streck . Konsultera reparationshandbok för exakta instruktioner för borttagning för ditt fordon.
4

ansluta förstärkaren patchkablar i uttagen på baksidan av fabriken stereo. Använd en adapter kablage om stereon är inte kompatibel med förstärkaren ledningar.
5

tillbaka stereon i monteringen docka av fordonet.
6

Kör patch kablar från stereon, genom baksidan av stereon dockan, ner till golvet i fordonet.
7

köra korrigeringen och nätkabeln till platsen på subwoofern. Anslut nätsladden till lämpligt uttag på sub. Anslut patchkablar till signalingångarna på subwoofern. Återgå till batteriet.
8

Placera jordkabel till minuspolen bly i batteriet och dra åt klämman med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81391.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.