Hur man installerar en förstärkare i en 1999 Sebring Coupe

Bilstereo förstärkare kan öka bilens lager eller eftermarknad stereo huvudenhet för att ge ett mer kraftfullt och klarare ljud genom bilens högtalare. Ägare av 1999 Chrysler Sebring Coupe som eftertrakta det uppgraderade ljudet som bara ett kraftfullt stereoljud system kan ge, kan lägga en förstärkare till sin stereo för en dramatisk effekt. Du kan välja att ha den nya förstärkaren installeras av en professionell bilstereo tekniker eller spara pengar genom att installera förstärkaren själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
förstärkare kabelsats
10-mm hylsa och kör
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Patch kablar

Visa mer instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan av Sebring. Flytta till framsidan av bilen och öppna motorhuven. Lossa skruvarna på vardera av batterikablarna med 10-mm hylsnyckel. Lyft den negativa batterikabeln från batteriets minuspol och ställa den bredvid batteriet. Ta den positiva klämman batterikabeln från batteriet och placera ringen terminalen på posten. Byt batteri kabeln till terminalen (över ringen terminalen) och dra åt kabelns bulten med nyckel.
2

Ta bort säkringen från hållaren på ringen terminalen. Anslut strömkabeln från förstärkaren kabelsats (vilket är vanligt blått) in i ringen terminalen. Dra kabeln in i kabinen för Chrysler genom brandväggen. Brandväggen öppningen är på höger sida av motorrummet och är redan en etablerad väg för andra ledningar i kabinen. Flytta tillbaka till insidan av Sebring.
3

Bänd den grå panelen som omger stereon och styr klimatet från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Ta bort de två skruvbultar från sidorna av stereo med en 10-mm hylsa och kör. Skjut stereo från montering dockan och koppla stereo ledningar från fabriken enhetens baksida.
4

Anslut Sebring s stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av stereon. Anslut patchkablar i adaptern kablage leder. Se adapterns handbok för korrekta anslutningslägen eller följ kodning eller annan märkning på selen själv.
5

Mata patchkablar genom baksidan av Chryslers stereo montering dockan. Kablarna går samman i foten väl på passagerarsidan av kabinen. Skjut stereon i instrumentpanelen stereo docka och ersätta skruvbultar med uttaget och kör. Placera kåpa runt stereon montering och kontroller klimat. Tryck ordentligt mot panelen att knäppa den på plats igen på instrumentbrädan.
6

Dra nätkabeln och kablarna patch ner motsatta sidor av Sebring till bakre lastutrymmet. Nätkabeln ska störa signalen om förläggas tillsammans. Placera förstärkaren i bagageutrymmet i Chrysler. Anslut förstärkare för att en skruv eller bult i bålen med förstärkaren ledningar satsens jordförbindningstråden. Varje skruv eller bult i direkt anslutning till Sebring: s ram och mindre än 20-inches från förstärkaren kommer att fungera. Anslut patchkablar till motsvarande uttag på din förstärkare
7

. Sätt i elkabeln i power-in uttag på förstärkaren. Återgå till Chrysler batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel. Placera säkringen in i ringen terminalens säkring öppningen och stäng Chrysler huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82118.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.