Tips för en subwoofer installation utan en Amp

Installera en subwoofer i bilen ger kraft och balans till någon bil stereo. Högtalarna i dörrpanelerna och bakre däck kan bara ge så mycket i vägen för bas, och en subwoofer är speciellt utformad för att föra ut de lägsta tonerna av musik. Använd en subwoofer för att eliminera behovet av att inkludera en eftermarknad förstärkare för att driva större högtalare av en subwoofer. Säkerhet batteri

Koppla bort den negativa batterikabeln från minuspolen. Det negativa är grunden för bilens elsystem. Ansluta eller koppla någon elektrisk komponent med jordkabel ansluten till batteriet kan leda till en kortslutning i bilens elsystem.

Ta bort säkringen från säkringshållaren på förstärkaren kabelsats ring terminal. Ringen terminalen ger bron för att ge ström till subwoofer. Ta bort säkringen från säkringshållaren tills sub är ansluten till strömförsörjningen kabeln. Byt ut säkringen som det allra sista steget i den aktiva subwoofern installationsprocessen.
Ansluta Subwoofern till stereon

aktiv subwoofer ansluts till stereon mer som en förstärkare skulle kontra en annan kategori av högtalaren.

bort stereon från bilens stereo montering dockan för att få tillgång till de uttag på baksidan av stereon. Vissa stereoapparater är utrustade för att ta emot förstärkare (och subwoofer, i det här fallet) ledningar direkt i stereon själv. Andra enheter kan inte ta emot ledningarna utan genomförda adaptrar.

Koppla stereo ledningarna från enheten och anslut den via ett kabelnät adapter. Adaptern ger de nödvändiga ledningarna och butiker att ansluta signalkabeln och sätt på bly för motordrivna sub.
Routing Subwoofer Wiring

Montera subwoofer i den bakre delen av fordonet, antingen bakom en stol, i bagageutrymmet eller i det bakre lastutrymmet på en skåpbil, SUV eller kombi. Dra ledningarna från stereon och elkabeln till den plats där sub.

Mata signalkablar och sätt på bly från stereon genom baksidan av stereon dockan. Den bakre delen av bryggan ger en väg att dra kablarna från stereon till fordonets golv på passagerarsidan av fordonet. När ledningarna framträder i foten-väl, dölja ledningarna under mattan när du drar den till den exakta platsen på subwoofern.

Dra elkabeln som matades genom brandväggen och in på insidan av fordonet på motsatt sida av fordonet för att undvika att störa signalen i signalkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81337.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.