Installationsinstruktioner Crutchfield Bilstereo: 2002 Venture

Den 2002 Chevy Venture levereras utrustad med en AM /FM stereo däck med inbyggd CD-spelare. Venture ägare som vill byta ut sina andelar factory stereo med en eftermarknad modell kan välja att få ersättning hanteras av en professionell bil ljudtekniker. För att spara tid och pengar, följ Crutchfield instruktioner för att installera en ny bilstereo. En nybörjare ägare bör kunna ersätta stereon på mindre än en timme. Saker du behöver
10mm skiftnyckel eller tång
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Flat skruvmejsel
Installation krage
GM antennkabel adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven och lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till Chevy Venture negativa batteripolen med en 10mm hylsnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till det inre av Venture.
2

Dra mugghållaren från dess plats under stereo montering. Ta bort de två skruvarna på baksidan av facket med en stjärnskruvmejsel.
3

Ta underkant kåpa som omger stereon och styr klimatet. Dra bort panelen från Chevy instrumentbrädan tills den lossnar.
4

Ta bort de två bolt skruvarna på vardera sidan av Ventures stereo konsol med 10 mm hylsa och kör. Skjut stereo från montering dockan och koppla de två ledningar kontakter och antennkabeln bly från baksidan av fabriken enheten. Ställ beståndet stereo undan.
5

Sätt eftermarknaden stereo installation krage i det tomma stereo docka. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av kragen när du skjuter in den Chevy streck. Böj metallflikarna inuti kragen utåt med en skruvmejsel för att säkra metallbur i stereo docka.
6

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Adaptern kommer ha märkning på ledningarna för att visa var korrekta anslutningar ska göras. Anslut kablaget adapterns bly kontakter i lämpliga uttag på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i GM antennadaptern. Anslut antennkabeln adaptern i FM antenningång på baksidan av den nya stereon.
7

Skjut den nya radion i instrumentpanelen stereo docka tills den låses på plats inuti kragen. Placera kåpa tillbaka runt stereon och styr klimatet och tryck ordentligt för att fästa den på instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna på baksidan av mugghållaren facket och byt ut mugghållaren. Flytta tillbaka till Venture batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt Chevy negativa batteripolen. Dra kabelns bulten med nyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82132.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.