Felsökning av en Kenwood CD-receiver

Kenwood i-bilen-mottagare kombinerar AM /FM-radio med CD-spelare i en in-dash-paketet. De har också extra flera växlare. De Kenwood mottagare kan innefatta 3,5 mm hörlursuttag-stil ljudutgångar för en MP3-musikspelare s ljudingång. De kan också innehålla USB uttag för flashminne lagrad-ljudingång. Problem med CD-mottagare kan innehålla felmeddelanden, radio mottagning, problem cd och konfiguration. Du kan rätta till många av dessa frågor genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Commercial CD rengöring skiva
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Rena skivor från det centrala hålet utåt om de hoppar in Kenwood. Synliga repor och hoppa är en indikation på att skivan har nått slutet av sin livslängd. Prova en kommersiell skiva CD rengöring i Kenwoods facket. Sätt in den och följ anvisningarna på förpackningen.
2

Kontrollera att Kenwood CD-receivern är inställd för den typ av CD du spelar om du stöter på problem med uppspelning. Inom den "Setup"-menyn hittar du ett "Music File /Audio Disc," "CD Read" eller liknande alternativ. Det är det alternativ för justering av Kenwood CD-uppspelning konfiguration mellan färdigköpta ljud och hemlagad MP3-fil-typ CD-skivor. Prova att ändra det om en CD inte kommer att spela.
3

Kontrollera felmeddelanden på skärmen. "TOC Error" indikerar ingen skiva har laddats i CD-växlaren (om sådan finns) eller att CD-skivan är upp och ner. "Fel 99" indikerar problem med magasinet. Se till att den sitter ordentligt. "Read Error" anger filen strukturen på ett minne flash-enheten kan vara skadad. Prova att registrera flashminnet.
4

Förläng Kenwood mottagarens antenn hela vägen om FM eller AM-radio mottagning på mottagaren är dålig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81814.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.