Hur Wire en Pioneer AVH-4900DVD

Pioneer AVH-4900DVD är en singel-DIN DVD-mottagare för bil applikationer. AVH-4900DVD har en 6,50-tums motordriven infällbar pekskärm för DVD-uppspelning och 200 watt total effekt. Installera Pioneer AVH-4900DVD är liknande den i en traditionell bilstereo med undantag för att ansluta enheten till bilens parkeringsbroms tråd. Eftersom det är olagligt i de flesta stater för föraren av ett fordon för att kunna visa videoinnehåll, AVH-4900DVD är tillverkad för att inte spela DVD-skivor om inte bilens handbromsen är åtdragen. Saker du behöver
Tänger
Skruvmejsel
Fordonsspecifika eftermarknaden kabelstammen
Eltejp
Fordonsspecifika eftermarknad stereo fäste
Klein bearbetar
Visa mer Instruktioner
1

Leta bilens batteri. Koppla den svarta negativa batterikabeln med en tång.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo med en skruvmejsel för att försiktigt bända loss den från instrumentbrädan.
Sida 3

Ta bort skruvarna som håller fast fabriken stereo på plats med en skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentbrädan, utsätta stereo trådarna. Koppla ur stereons plast ledningsnät från bilens kabelstam genom att dra isär dem. Ställ fabriken stereo undan.
4

Anslut en eftermarknad kabelnätet som har särskilt tillverkats för att passa din bil till Pioneer AVH-4900DVD genom att matcha färgade trådar från ledningsnätet till de färgade trådar AVH-4900DVD och vrida deras nakna kabeländar tillsammans. Wrap varje anslutning i eltejp.
5

in metallhylsa som ingick med Pioneer AVH-4900DVD till en eftermarknad stereo fäste. Säkra metallhylsa med hjälp av en skruvmejsel för att böja metall flikarna uppåt på sin yttersta kant. Säkra eftermarknaden fäste med metallhylsa i stereo öppningen med en skruvmejsel och skruvar bort tidigare.
6

Leta bilens ledningar parkeringsbromsen genom att hänvisa till bilens instruktionsbok. Skala en ¼-tums delen av trådens skyddande plasthölje med en Klein verktyg. Vira en metalltråd änden av den gröna kabeln som medföljer Pioneer AVH-4900DVD runt nakna delen av bromsvajern. Vira samband med eltejp. Dra den gröna kabeln till stereon öppningen.
7

Anslut eftermarknaden kablaget till bilens kabelstam genom att koppla ihop dem. Anslut den bara änden av den gröna kabeln från bilens parkeringsbroms tråd till den nakna änden av den gröna kabeln från baksidan av AVH-4900DVD genom att vrida ihop dem. Slå in anslutningen i eltejp.
8

Skjut AVH-4900DVD i fästet och fäst den på plats med hjälp av en skruvmejsel. Byt stereons plast beklädningsdetalj genom att trycka den på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82674.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.