Hur Anslut en iPod till en bil CD-spelare

Det finns flera sätt att ansluta en iPod till en bil CD-spelare. Det bästa sättet är med en iPod Smart Cable, som är speciellt utformad för iPod teknik. Denna smarta kabel är faktiskt en liten låda tillverkad av Apple som var avsedd för iPod anslutningar till en bil. Den iPod är ansluten till boxen och sedan lådan ansluts till bilens cd-växlare eller stereo. Komponenterna i den iPod Smart kabel kan köpas individuellt eller som ett kit. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
iPod Smart Cable
Visa fler instruktioner
1

Lossa den svarta (negativa) batterikabeln av din bil med en skiftnyckel. (Detta är en säkerhetsåtgärd så att du inte skadar dig själv eller skada bilens elektroniska komponenter.)
2

Bänd upp streck runt CD-huvudenhet med en platt skruvmejsel. Var försiktig så att du inte bryter någon av panelerna. Dessa kommer lätt pop sin plats med en liten mängd kraft.
3

Skruva CD huvudenhet för att tillåta åtkomst till baksidan av enheten. Var försiktig när du skjuter ut det här, eftersom det kommer att ha andra elektriska anslutningar. Fäst ena änden av ljudkabeln från den smarta kabeln rutan till CD-växlare uttaget. Skjut kabeln i uttaget och se till att det är hela vägen in CD-växlaren uttaget är i grunden ljudet i pluggen för stereo. Se till stereon manualen för sin plats, eftersom det varierar beroende på CD-växlaren.
4

Montera iPod Smart anslutning modul i ett område som är ur vägen men kan lätt nås för att ansluta iPod. Modulen är ett silver box som innehåller elektroniken som behövs för att ladda din iPod och skicka iPod signalen på CD-växlaren. Ett lagringsutrymme nära CD-spelaren huvudenheten eller handskfacket finns två möjligheter. Med modulen monterad, anslut ljudkabeln som är ansluten till baksidan av CD-spelaren.
5

Anslut iPod modulen datakabel till modulsenhet. Den andra änden av kabeln kommer att knytas till din iPod. Den datakabel kommer att skicka all ljudinformation från iPod till modulen.
6

använda bilens kopplingsschema, ansluta modulen strömkabel till motoreffekter och sedan till modulen. Ledningarna kommer att variera beroende på märke och modell av fordon. Detta är en permanent anslutning, eftersom modulen stannar i bilen. Det är en iPod som kan avlägsnas från fordonet.
7

Skjut CD huvudenhet på plats och ersätta instrumentpanelen. Säkra kablarna som ansluter modulen till CD-spelaren ur vägen. När allt är på plats, anslut kablarna bilbatteri och testa enheten för att säkerställa att den fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81815.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.