Hur man installerar en bilstereo i en 2003 Hyundai Santa Fe

I lager stereo i en 2003 Hyundai Santa Fe inte innehålla många funktioner, men det fungerade bra som en vanlig stereo. Sedan dess har det skett många framsteg i bilstereons världen, inklusive satellit-radio, har populariteten av iPods och även in-dash monitorer. Eftermarknad stereoapparater kommer med några av dessa funktioner, och du kan installera dem i din Santa Fe med bara lite ansträngning. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
skruvmejsel
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blå rumpa kontakter
Aftermarket stereo
Visa fler instruktioner
1

dra ut askkoppen. Ta bort de två skruvarna bakom askkoppen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra ut klustret klimatkontroll från instrumentbrädan med båda händerna, dra ut kablarna på baksidan.
2

Skruva ur de två skruvarna på undersidan av radion via stjärnskruvmejsel. Dra ramen runt radion på instrumentbrädan med båda händerna. Avlägsna stereo från instrumentbrädan med stjärnskruvmejsel, dra sedan ut den och koppla ur ledningarna på baksidan.
3

Montera buren medföljer eftermarknaden stereo i den fordonsspecifika streck kit med skruvmejsel. Montera dash kit i instrumentbrädan med hjälp av stjärnskruvmejsel. Lägg ut den fordonsspecifika kabelnätet på ett bord bredvid ledningsnätet från eftermarknaden radion. Ta 1/4-tums av avskärmning bort i slutet av varje tråd på båda selar använder kabelskalaren, sedan crimp matchande färger på de två selar med den blå rumpa kontakter och crimpers tråd.
4

Anslut ena änden av den nya ledningsnätet i ledningsnätet från instrumentbrädan. Anslut den andra änden till eftermarknaden stereo. Anslut antennen bly från instrumentbrädan till baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut stereon i instrumentpanelen kit.
5

Montera infattningen runt instrumentpanelen genom att trycka den på instrumentbrädan, sedan skruva in de två Phillips-skruvar vid basen. Anslut klimatkontroll selar i baksidan av klimatkontroll, sedan skruva in dem i instrumentbrädan med hjälp av stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81529.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.