Instruktioner för hur man installerar en bilstereo i en 1999 Mazda Protege

I lager stereo i en 1999 Mazda Protege fungerat bra under 1999, men dagens eftermarknaden stereoapparater har sådana avancerade funktioner i jämförelse, att det är svårt att ens jämföra dem. Bluetooth, in-dash DVD-spelare och skärmar är alla tillgängliga till varierande priser via eftermarknaden. Byta ut stereon lager Protege med en mer modern man kan lägga till funktioner som tidigare inte är tillgängliga för din bil, liksom upp andrahandsvärdet på bilen i processen. Saker du behöver
kryssmejsel Begagnad Mazda radio borttagning verktyg
Aftermarket stereo
fordonsspecifika kabelnätet
platt skruvmejsel
avbitare crimpers
Wire
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Dra askkoppen ur instrumentbrädan och ta bort de två skruvarna bakom med Phillips-skruvmejsel. Dra infattningen runt stereo utanför instrumentbräda.
2

Placera Mazda radio borttagningsnycklarna i de två hålen är belägna på vardera sidan av instrumentbrädan, så att de bildar två vertikala handtag på vardera sidan av instrumentbräda. Dra handtagen mot dig och ut mot sidorna av bilen samtidigt tills stereon kommer ut ur instrumentbrädan. Koppla ledningarna från baksidan liksom antennen. Addera 3

Skjut buren som kommer med eftermarknaden stereo i instrumentbrädan och lås flikarna på buren mot instrumentbrädan genom att trycka dem med platt skruvmejsel. Dra sele och antennen leda dig bort från stereon i steg 1 genom buren så att det hänger ut ur instrumentbrädan.
4

Strip 1/8- till 1/4-tums av avskärmning från slutet av trådarna på selen medföljer eftermarknaden stereo samt fordonsspecifika kabelnätet. Hitta alla matchande färg på varje sele, sedan crimp ihop dem med tråd crimpers och blå kontakter rumpa.
5

Anslut sele du gjorde i steg 3 till ledningsnätet i buren, och anslut den andra sidan till baksidan av eftermarknaden stereo. Koppla in antennen bly i stereo. Skjut stereo i instrumentbrädan tills den klickar på plats. Tryck infattningen tillbaka på instrumentbrädan och skruva fast den på panelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka askkoppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81531.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.