Hur man tar bort en Azera Factory Sub

Hyundai Azera fabrik subwoofern är placerad under den bakre förpackningstråget, panelen under bakrutan. Borttagning av subwoofern är så enkelt som att ta bort någon annan talare. Det hålls på plats med enkla skruvar och ansluten till det elektriska systemet med en kabelstam. Men att ta bort subwoofern, måste du komma åt den. För att komma åt det, måste Azera s baksätet och bakre förpackningstråget komma ut ur bilen. Räkna subwoofern borttagningen att ta minst 30 minuter. Saker du behöver
Wrench
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna Azera huva. Vrid negativa muttern batterikabeln motsols med en skiftnyckel. Lyft bort kabeln från batteriet att koppla ur det. Detta skyddar dig från chocken när du hanterar subwoofern komponenter.
2

Gå bakre sittgrupp. Tag i den främre kanten av den bakre sittdynan. Tryck den mot stammen området, och lyft sedan upp den för att ta bort det. Detta kopplar klippen.
3

Ta bort de fyra bultar från nedre kanten av bakre ryggstödet. Tryck ryggstödet uppåt, och dra sedan bort den från stammen partitionen för att ta bort det. De fyra skruvarna är synliga med den bakre sittdynan bort.
4

Kräng av bakrutan trim panel på båda sidor med en skruvmejsel eller en trim pinne. Med inredningsdetaljer off, ser du den bakre förpackningstråget monteringsskruvar. Det finns fem av dem.
5

Ta bort de fem skruvarna från det bakre paketet facket. Den bakre förpackningstråget är plasten panelen mellan ryggstödet och den bakre glaset. Lyft förpackningstråget upp för att ta bort det. Du får nu tillgång till subwoofern.
6

Dra ledningsnätet från subwoofern, och sedan ta bort de fyra skruvarna. Lyft subwoofern ur sitt fäste för att ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82494.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.