Hur man installerar en stereo i en Kia Spectra

infördes år 2000 som en kombi, har Kia Spectra imponerande säkerhetsfunktioner för pengarna men förr eller senare, måste radion bytas ut. Installera en ny stereo i Kia Spectra ger dig uppgraderat ljud och nyare funktioner. Byta stereo tar några grundläggande verktyg och mindre än en timme med rätt delar. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Kia radio adapter kit
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet. Fäst kabeln så att den inte kommer i kontakt med några metalldelar.
2

Skjut en tunn skruvmejsel under trim ovanför stereon. Fortsätta tillämpa fast tryck tills du kommer till instrumentpanelen. Hitta och ta bort två skruvar, sänk ratten och dra ut eventuella kablar anslutna till trim. Ta bort panelen från bilen för att hålla den ur vägen.
3

Lokalisera och ta bort de fyra skruvarna som håller fast huvudenheten och dra stereo ur instrumentbrädan. Koppla loss kablarna från baksidan av stereon och låt dem hänga från instrumentbrädan.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och skjut den nya huvudenheten i Kia radio adapter kit. Anslut adaptern kabelnät och antennen på baksidan av den nya stereon och skjut in enheten i instrumentbrädan.
5

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa högtalarna och kontroller för att kontrollera att de fungerar korrekt. Fäst den nya radion i Kia Spectra streck med de ursprungliga fyra skruvarna och byt ut resterande trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80475.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.