Hur man tar bort en stereo från en 1997 Dodge Intrepid

Dodge Intrepid ägare kan hitta behovet av att eller lust att byta ut sin fabrik stereo. Andra kommer att välja att lägga eftermarknaden externa enheter, till exempel MP3-spelare och satellitmottagare radio, för att öka sin relativt omoderna lager system stereoljud från 1997. I vart fall är det första steget i processen för att avlägsna fabriksinstallerade stereoanläggning. Du kan ta hjälp av en professionell tekniker för att ta bort din enhet, eller om du kan göra det själv, och spara lite pengar. Saker du behöver
10 mm nyckel
10 mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken Huvlås under instrumentpanelen på förarsidan av Intrepid. Flytta till framsidan av bilen och höja huven. Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

tag i nedre kanten av centrum instrumentpanelen och dra bort den från Intrepid instrumentbräda. Panelen kommer att knäppa gratis med medelhög styrka. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av fabriken stereo med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
4

Skjut stereo från Intrepid stereo docka och koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten. Dra ur antennkabeln sladden från baksidan av stereon för att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81880.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.