Hur man installerar Bilhögtalare på en Ford Focus

Ibland stock högtalare kan bli blåst ut över tid eller de kan inte erbjuda förstklassigt ljud du söker. Ett enkelt botemedel mot detta problem är att installera eftermarknad stereohögtalare till din Ford Focus. Jämfört med ljudet av ditt lager högtalare, kommer eftermarknad högtalare förbättra din lyssnarupplevelse. Installationen är enkel och kräver endast några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Phillips Skruvmejslar
Behållare som Hold Skruvar
Tänger
sidavbitare
nya högtalare
eltejp
Wrench
Visa fler instruktioner
Hur man installerar Bilhögtalare på en Ford Focus
1

Koppla bort batteriet och sedan få en liten Phillips skruvmejsel och skruva alla skruvar längs förarsidan dörrpanelen. Testa att se vilken skruvmejsel storlek passar eftersom inte alla Ford Focus-modeller är desamma. Se till att skruva försiktigt så du inte tömma skruvarna.
2

Lyft upp från botten för att ta bort luckan. Ha tålamod och försök att dra upp uppifrån och skjut från botten samtidigt. Var inte rädd för att använda lite våld. Litegrann och shimmy panelen tills den tas bort. Addera 3

Ställ panelen och duken instick. Spara skruvarna från din dörr i en behållare så att du inte förlorar dem. Ta en annan stjärnskruvmejsel och ta bort skruvarna som håller i högtalaren. Dessa skruvar kommer att vara en annan storlek så du måste testa för att se vilken storlek skruvmejsel passar.
4

Lägg skruvarna från högtalaren i en separat behållare så att de inte förväxlas med dörrpanelen skruvar. Skär ändarna av högtalarkablarna off med tång och koppla bort högtalaren. Använd ett par av tråd splitters och dela tråden så att det finns tillräckligt för att ansluta till dina nya högtalare.
5

Twist högtalarkabeln kommer från insidan av dörren till tråden av de nya högtalarna . Se till att det är tätt. Wrap eltejp runt den exponerade tråden för att säkra anslutningen.
6

Återanslut batteriet och testa för att se om högtalarna fungerar. Gör justeringar om det finns ett problem med ljudet. Skruva högtalaren på plats och återmontera dörrpanelen när högtalaren fungerar bra.
7

Koppla bort batteriet och upprepa processen för passagerarsidan och bakre passagerare sidodörrar. Anslut batteriet när allt är säker och fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80532.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.