Hur Match Subs till Amps

När du väljer att lägga sub woofers i din bil , är nästa steg att välja storlek och antal av dessa basar . När du har , dock , är nästa steg knepigt : välja vilken amp kommer att driva dessa basar . Lyckligtvis är detta inte en svår process att utföra så allt du egentligen behöver göra är att , precis som Guldlock , se till att din förstärkare inte är för litet eller för stort . Saker du behöver
Amp
Sub woofer
Visa fler instruktioner
Matchande en Amp till en Subwoofer
1

Välj en subwoofer för bilen och notera watt värde som tilldelats det . Detta är den effekt den kan hantera . Notera RMS rating och inte toppeffekt . Toppeffekt är bara bra för korta skurar , medan RMS är mer kontinuerlig mätning av vad sub ​​faktiskt kan hålla .
2

Hitta en förstärkare som har en RMS betyg motsvarar din subwoofer . Låt dig inte luras av stora utannonserade watt tal . Dessa kan vara "totala watt ", som hänvisar till en kombinerad antal watt produktionen av alla kanaler och /eller baserat på toppeffekt istället RMS .
3

Kontrollera att se till att förstärkaren har utgångarna och kanaler som krävs för att köra dina subs . Om du väljer att köra två bashögtalare istället för en , måste du kunna koppla dem båda upp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81727.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.