Bilstereo som passar en BMW 325

BMW 325 trädde i auto marknaden 1985, då företaget beslutat att lägga ett nyare högpresterande alternativ till E30 plattformen i 3-serien. När basen 2.5L motorn ersattes med en 2.8L version 1996, den 325 run slutade, som 328 linjen föddes. Det finns många stereoapparater tillgängliga, men, som är kompatibla med din 325. Value Option

Kenwood KDC-MP145 CD mottagare säljs på $ 69,99 per november 2010. Det erbjuder en tre-bands equalizer och har sex tonkurvor. Recensioner indikerar att bass boost är kraftfull. Om du har din iPod tillsammans med dig, det finns ett extra uttag där man kan koppla in den - och uttaget även har ett ljus. Den digital avläsning är ljust och lätt att läsa. Den spelaren kan läsa vanliga CD-skivor, CD-RW och CD-skivor som du har lagt alla dina filer på.
Mid-range Prissättning

JVC Arsenal KD-A815 CD Mottagaren säljs på $ 179,99 per november 2010. Det är Bluetooth-aktiverade, så att du kan ringa och ta emot samtal medan du kör runt, hands-free - det finns en adapter med vilken du kan justera bilens på-hjul ljudkontroller till JVC. Du kan ändra belysningen i displayen att antingen matcha resten av din instrumentpanel eller att inrätta en kontrast. Du kan lägga till en JVC satellitradio tuner, eller lägga till en satellitradio till jacket. Om du är ute efter att lägga till egna subwoofers eller A, finns det tre uppsättningar utgångar. Du kan även koppla in din iPhone eller iPod till extra uttag, och de kontroller kan du snurra rätt till den låt du vill. Kundrecensioner tyder på att, med tanke på de komplexa funktionerna i den här modellen, är det mycket lätt att lära sig att använda och lättillgängligt.
Top of the Line

Om du har pengar att spendera, erbjuder Pioneer Stage 4 DEX-P99RS CD receiver /preamp för $ 1,199.99 per november 2010. Det finns inte ens en intern förstärkare, eftersom de kunder som får denna modell kommer att lägga till sina egna externa kära ändå. Chassit är klädd i koppar för att hålla ut RF-signaler från andra elektronik. Pioneer använder ljudkretsarna Huvuduret i ett försök att ge digital-till-analog omvandling som är mer exakt än någon annan teknik. Det finns fyra olika DAC (digital-till-analog-omvandlare) - en för varje förförstärkare uttag. Det finns en 31-bands equalizer som ger de vänstra och högra kanalerna separat styrning, och du kan spara fem olika lyssnande profiler, beroende på vilken typ av musik du spelar. IPod /iPhone-adapter finns som tillval, och det finns också en adapter som låter dig använda din bils styrspakarna hjul ljud. Recensioner av systemets självjusterande teknik är totalt sett mycket positiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82173.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.