2001 Ford F150 King Ranch Full Radio Borttagning

Det finns många sätt att du kan förbättra ljudet av en fabriksinstallerad ljudsystem, liksom de som installeras i 2001 Ford F-150 lastbilar, däribland särskilda King Ranch Edition. Du kan byta ut de befintliga högtalarna, eller installera externa förstärkare och subwoofers, men en av de mest effektiva sätten att förbättra systemet är att ersätta den befintliga fabriken radio. Olika fordon har olika grader av svårt att ta bort fabriken radion, men Ford F-150 är ett av de enklare fordon för att utföra detta arbete på. Saker du behöver
Panel Par Tool Review av DIN verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta ut alla medier (CD-skivor med band) från din fabrik radio, sedan slå av tändningen i bilen och dra åt parkeringsbromsen att hålla fordonet stilla medan du arbetar.
2

Pry runt kanterna på kåpa som omger radio-och center luftventiler med en panel verktyget tills du har släppt alla de klipp som håller panelen på plats. Placera panelen åt sidan för senare ominstallation
3

Sätt din par DIN verktyg i ansiktet på radion -. En i varje sida av ansiktet. Du kan köpa DIN verktyg vid auto utbudet eller bilstereo butiker. Skjut tips av verktygen tills du hör ett klick.
4

Sprid verktyg aning och dra ut radion i instrumentpanelen. Koppla av kablage och antenn kontakten från baksidan av radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81258.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.