Hur man installerar högtalare i en Nissan Frontier

Du har bestämt att du vill ersätta de svaga lager talare som kom i din äldre Nissan Frontier lastbil. Processen, med enkel tillgång alternativ som införlivats genom Nissan, är ganska enkel, och även de mest tekniskt utmanas kan ha nya högtalare igång på knappt någon tid alls. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Replacement högtalare
stjärnskruvmejsel
Wire Clippers
Wire VECKARE
Lödkolv
Koppar lod
Visa fler instruktioner

1

Öppna truckens luckan och ta bort panelen högtalarskyddet. För att göra detta, skjut kanten av en skruvmejsel i det övre högra hörnet av panelen, och bänd upp den försiktigt. Detta gör att alla kanter för att glida upp över sina klipp. Ställ panelen åt sidan.
2

Lossa och ta bort den aktuella talarens fästskruvar med en stjärnskruvmejsel. Skjut högtalaren på fästet viken.
3

Använd tråd Clippers att klippa kabeln så nära baksidan av högtalaren som möjligt. Ju mer tråd du har att arbeta med, desto bättre. Ställ den gamla högtalaren åt sidan.
4

Använd en tråd VECKARE att klippa och ta bort ledningarna isolering ca 1/2 tum från slutet av ledningar. Sedan, wrap varje ledningar änden runt sin motsvarande fäste på högtalaren. Den positiva tråden blir röd, och den negativa kabeln kommer att vara svart.
5

Använd en lödkolv för att lägga en liten sträng av koppar lod över varje av dessa anslutningar. Gör lodet så ren som möjligt.
6

Skjut högtalaren tillbaka in i viken, och fäst den med skruvarna du bara bort.
7

Placera högtalaren tillbaka locket över högtalaren bay. Locket klickar helt enkelt på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80540.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.