Hur man tar bort en stereo Factory bil från en Buick

Även fabriken bilstereo installerad i en Buick kan vara en high-end modell, kan det vara ett tillfälle där du vill uppgradera huvudenheten till något med fler funktioner. Kanske du vill lägga till Bluetooth till din bil, eller bara en iPod-anslutning. Du kan göra detta genom att ta bort fabriken stereo och sedan installera en eftermarknad modell med de funktioner du vill. I det här fallet är projektet fordonet en 2007 Buick Lacrosse, men processen är liknande för andra Buick fordon samt. Saker du behöver
1/4-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Dra framåt på trim panel nedanför klimatpanelen med händerna för att ta bort den från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna på undersidan av klimatpanelen med 1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
2

Dra panelen klimatkontroll bort av instrumentbrädan och dra ledningarna på klimatpanelen . Ställ den åt sidan. Addera 3

Dra loss kåpa ligger precis ovanför stereon med händerna. Koppla loss alla kablar som ansluts till panelen med händerna. Sedan skruva isär de två skruvarna som håller upp stereon på plats med spärrfunktion.
4

Skjut fabriken stereo ur instrumentbrädan hålrum med händerna. Ta bort alla kablar på baksidan med händerna. Ta stereo ur Buick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81941.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.