Hur Hotwire en MP3-spelare i en bil

tjuvkoppling en MP3-spelare till bilens stereo kan endast göras om stereon har en 3,5 mm extra "in-port" - vilket de flesta gör. Bilen radion kan också vara utrustad med en specifik MP3-spelare fastsättning, såsom en Bluetooth-adapter eller USB-port. Detta är dock mindre vanligt och gäller endast vissa MP3-spelare. En "AUX" kabeln kan anslutas till alla MP3-spelare. Saker du behöver
3.5mm AUX-kabel Review, MP3-spelare Review, MP3-spelare mount
Visa fler instruktioner
1

Anslut en 3,5 mm "AUX" kabeln till "AUX in" porten på bilstereon. Denna kabel kan köpas på någon elektronik butik för mindre än $ 5.
2

Bifoga en MP3-spelare mount till ett idealiskt läge i fordonet. MP3-spelare fästen liknar fästen mobiltelefon, som också kan fungera. De ger en plats för lagring av MP3-spelaren enkelt i ögonhöjd för föraren. Detta håller driften av MP3-spelare säkert medan du kör. Fästet kan fästas på vindrutan, på en ventil, eller till och med från ratten. Platsen för fästet beror på förarens önskemål och vald mount.
3

Kör "AUX" kabeln till MP3 mount. Försök att hålla kabeln ur vägen och om möjligt försöka att köpa en kabel som bara når fästet. Detta kommer att hålla fula kabeln från att ta upp plats i fordonet.
4

Placera MP3-spelaren i fästet och anslut "AUX" kabel. Slå på bilen och MP3-spelare. Ställ in stereon till "AUX-ingång" och testa systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82467.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.