Hur man installerar en bilradio i en Hyundai

Hyundai stock stereoapparater kan komma med en massa olika alternativ, såsom en in-dash CD-växlare eller kanske navigering. Dock stock däck ofta inte har några funktioner du vill ha, det är där eftermarknaden kommer in med en ny eftermarknad stereo du kan få vad funktioner du vill, och du kan installera det själv för att spara lite pengar. I det här fallet är bilen en 2008 Hyundai Elantra. Saker du behöver
kryssmejsel
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kablage
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue butt kontakter
Eftermarknad DIN-size stereo
Visa fler instruktioner
1

Leta infattningen som går runt i fabriken stereo och ventilationsöppningarna streck. Grip detta överst och dra den mot dig för att frigöra de klipp som håller den på plats. Koppla ur selen till fara övergång med händerna och sedan ställa in ramen åt sidan.
2

Skruva fabriken stereo från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra sedan ut den ur instrumentbrädan och dra kablaget och antenn kabeln från baksidan med hjälp av händerna. Ställ beståndet stereo ur arbetsytan.
3

Placera fordonsspecifika kabelnätet på en ren arbetsyta. Strip en kvarts tum från slutet av varje tråd på selen med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakt på varje blank tråd med hjälp av tråd crimpers.
4

Ställ ledningsnätet som kom med eftermarknaden stereo bredvid fordonsspecifika kabelnätet. Strip en kvarts tum från slutet av varje tråd på selen med hjälp av tråd strippor. Varje tråd på varje sele är färgkodade och märkta. Matcha upp trådarna på varje sele och pressa ihop dem med tråd crimpers.
5

Skjut eftermarknaden stereo i bilen-specifika dash kit. Skruva fast däcket på sidorna av instrumentpanelen kit med Phillips-skruvmejsel och de medföljande skruvarna med eftermarknaden stereo. Anslut ledningsnätet till baksidan av fabriken stereo, anslut sedan den andra änden till ledningsnätet i instrumentbrädan. Anslut antennen sladden på baksidan av eftermarknaden stereo.
6

Skjut stereon och instrumentbrädan kit till fabriken stereo läge. Skruva den på plats med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Sätt i fara knappen sele på baksidan av instrumentpanelen bezel, tryck sedan på ramen i stället för att låsa den på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81144.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.