Hur du ansluter en iPod till en bilstereo

Du har investerat i en iPod, men du är trött på att bära runt med dig hela tiden. Så här är hur du ansluta den till din bilstereo. Detta gör att du har tillgång till alla dina favoritlåtar när du vill ha dem. Så länge du har rätt utrustning, är det enkelt att ansluta din iPod till din bilstereo. Instruktioner
1

Besök din närmaste elektronik leverans butik som Best Buy eller besöka den plats där du köpte din iPod och leta efter en kassett-adapter. Dessa är gjorda speciellt för iPod. Anslut den ena änden till din iPod och skjut in kassetten i kassettdäcket på din stereo.
2

Använd en trådlös sändare från din favorit elektronikaffär. Ställ in stereon på en specifik frekvens och fästa sändaren till din iPod. Du kommer att höra musiken kommer via högtalarna.
3

uppgraderar till en nyare bilstereo om du för närvarande har en äldre bil. Det finns massor av radioapparater på marknaden idag som gör att du kan ansluta din iPod direkt i radion. Ställ en försäljning kontorist på bilradion avdelningen om hjälp att hitta en radio som spelar din iPod.
4

Leta efter en docka adapter kontakt från elektronikaffär. Dessa bilagor fungera med de flesta moderna bilstereo och låter dig koppla in din iPod för att spela över högtalarna. Många butiker kommer inte att tillåta dig att returnera dessa, så se till att kontakten fungerar med stereon innan du öppnar paketet sedan.
5

Ha en professionell installera ett extra uttag på bilstereon eller någonstans på din bil där den är lätt åtkomlig. När du har det extra uttaget kan du ansluta i slutet av din iPod-kabeln rätt in i stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80442.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.