Ford Minibuss Radio borttagning Instruktioner

Ford har byggt flera olika typer av skåpbilar genom åren. Två av deras senaste erbjudanden var Ford Windstar (1996 till 2003) och Ford Freestar (2004 till 2006). Den förra, som många andra Ford-bilar, har en radio som kan avlägsnas endast med speciella "U" verktyg, som finns på alla Ford-återförsäljare eller ljud butik. Den senare är utrustad med en vanlig radio, monterad av typiska bult-skruvarna. Ta bort radion från antingen van bör inte ta mer än 10 minuter. Saker du behöver
Tänger
Ratchet eller stjärnskruvmejsel (Freestar endast) katalog Ford "U" radio verktyg (Windstar endast)
Visa fler instruktioner Begagnad Ford Freestar

1

Koppla bort den negativa batterikabeln (anges med ett minustecken) före början. Detta kommer att förhindra en oavsiktlig kortslutning och elektriska stötar.
2

in en platt-blad trim verktyget i övre mitten delen av radio /klimatpanelen. Bänd den övre delen av panelen av, sedan ta tag i den med händerna och dra bort.
3

Koppla anslutningarna bakom panelen (saftblandare och klimat manöverdon).

4

Ta bort de fyra 7mm bolt-skruvarna med en stjärnskruvmejsel eller en spärr. Dra ut radion och koppla ur antennen och radion kabelnät. Addera Ford Windstar
5

Koppla bort den negativa batterikabeln (indikeras med ett minustecken) före början. Detta kommer att förhindra en oavsiktlig kortslutning och elektriska stötar.
6

Sätt i "U" Ford radio verktyg i Windstar radio (en i varje sida). Skjut de verktyg framåt tills du hör ett "klick".
7

Tryck på "U" verktyg utåt (åt sidorna) för att koppla radions interna klipp. Ta tag på verktygen (samtidigt trycka utåt) och dra ut radion ur sitt fäste.
8

Dra ur antennkabeln och radio kablaget bakifrån.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81025.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.