Hur man installerar en bil Amp i en Prius

Toyota Prius kommer med en fin ljudanläggning, oavsett om du väljer beståndet systemet eller tillvalet JBL uppgraderade systemet. En extra förstärkare spelar in när en subwoofer läggs till, eftersom ingen av de medföljande Toyota /JBL-system har en subwoofer som en del av dess komponentsystem. Installationen av en förstärkare kan vara ganska lätt, men eftersom batteriet i Prius ligger under baksätet. Det finns plats i det utrymmet för en extra förstärkare och subwoofer, och närheten till batteriet gör installation och anslutning lätt. Saker du behöver
Anslutningskablar
dubbelhäftande tejp eller industri-bredd kardborreband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lägg ut en extern förstärkare under den bakre passagerarsätet, nära Prius 'batteri så inga hål måste borras för att koppla förstärkaren till batteriet.
2

Säkra förstärkaren i baksätet fack med dubbelsidig tejp eller industri-bredd kardborreband.
3

Wire högtalarnivån utgången av Prius "JBL förstärkare till den externa förstärkarens ingång. Detta behåller ljudanläggningens volym, fade och balans. Du behöver antingen en förstärkare som har ingångar för högtalarna, eller måste du konvertera signalerna högtalarnas nivå till förstegsnivåutgångar signaler.
4

Anslut pluskabeln (+12 V) från batteriet till förstärkaren och jorda förstärkaren till någon bult under baksätet. Båda trådarna ska vara ganska stor spårvidd, följa rekommendationerna i förstärkarens instruktionsbok
5

Lägg till ett inline 1-amp säkring till 12-volts kraftledning till förstärkaren.. Detta skyddar mot utbrändhet och överhettning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81950.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.