Hur man installerar en bilradio på en 91 Grand Prix

Den fabriksmonterade stereo 1991 Pontiac Grand Prix var antingen en AM /FM-stereo kassettdäck eller en valfri AM /FM single-disc CD-spelare. Under de senaste två decennierna val av stereo för '91 Grand Prix ägare har ökat kraftigt. Eftermarknad stereoapparater som passar in i stereo montering dockan i Grand Prix kan ta emot satellitsignaler radiosignaler, spela flera-skivor och spela upp MP3-filer. Du kan ha en erfaren ljudtekniker installera eftermarknaden stereo, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Philips-skruvmejsel
10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut fronten adaptern i vakanta stereo montering dockan och dra ledningar fabriken stereo genom framsidan av adaptern.
2

Anslut ledningarna fabriken stereo till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern ska märkas för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
3

Anslut kablarna från kabelnätet adaptern till eftermarknaden stereo.
4

Anslut 1991 Grand Prix antennkabeln på baksidan av eftermarknaden stereo.
5

Skjut eftermarknaden stereo till stereo montering dockan, genom fronten adaptern.
6

Passa instrumentpanelen på instrumentbrädan i Grand Prix. Sätt tillbaka de två skruvarna i instrumentpanelen under rattstången med en Philips-skruvmejsel. Sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sida om rattstången på nedre instrumentpanelen med skruvmejseln.
7

Placera handskfacket panelen på plats över handskfacket öppningen. Byt ut skruvarna på de nedre hörnen av öppningen med skruvmejseln.
8

Snap på två streck panelerna på antingen ändar instrumentbrädan. Panelerna snäpper tillbaka på plats med medelhög styrka för hand, nog för att återuppta klämmorna
9

Flytta till motorrummet i Grand Prix, under huven
.. 10

Placera den negativa batterikabeln på minuskabeln på batteriet. Dra åt skruven som kommer att stänga den negativa klämman batterikabeln runt den negativa inlägg, med 10mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81107.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.