Nissan Pathfinder Radio Borttagning

I över två decennier Nissan Pathfinder har varit en av de mest populära stadsjeepar tillgängliga. Nu SUV ägare kräver fler funktioner än någonsin tidigare, vilket fick biltillverkarna att inkludera bättre klimatkontroll, en smidigare körning och andra bekvämligheter såsom premium stereo system. När du lägger ljudkomponenter till din Pathfinder stereo eller ta bort din fabrik däck för reparation, du kan få det arbete som utförs av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller om du kan göra det själv till en bråkdel av kostnaden. Säkerhet

Innan du utför alla arbetsuppgifter med anknytning till Pathfinder elsystem, måste du först koppla den negativa batterikabeln. Den negativa kabel ansluter minuskabeln av Nissan batteriet till ramen eller fordonets chassi. Koppla elektriska komponenter utan att först koppla den negativa batterikabeln kan leda till allvarliga skador på bilens elektriska komponenter.

Använd en 10 millimeter skiftnyckel för att lossa den negativa batterikabeln s klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln post.
Öppna Pathfinder Stereo

instrumentpanelen som omger stereon och styr klimatet är fastsatt på instrumentbrädan med två skruvar placerad på den nedre kanten av panelen. Dessa skruvar är inte synliga som du ser direkt på instrumentbrädan. Leta reda på skruvarna på nedre kanten, strax nedanför defroster switch och cigarettändare. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna.

Ta instrumentpanelen nedtill och dra bort panelen från instrumentbrädan. Det finns klipp som ska kopplas ur med en måttlig mängd kraft. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen tills panelen är fri från instrumentbrädan. Panelen kommer fortfarande vara ansluten med ledningar till defroster switch, faran switch, och cigarettändare. Ta varje ledningar grupperna att helt fritt panelen från instrumentbrädan.

Ta instrumentpanelen nedtill och dra bort panelen från instrumentbrädan. Det finns klipp som ska kopplas ur med en måttlig mängd kraft. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen tills panelen är fri från instrumentbrädan. Panelen kommer fortfarande vara ansluten med ledningar till defroster switch, faran switch, och cigarettändare. Ta varje ledningar grupperna att helt frigöra panelen från instrumentbrädan.
Borttagning av Stereo

stereo kommer att inrymmas i Pathfinder stereo fäste , fast med två skruvar på vardera sidan av stereo. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna.

Dra stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt för att komma till viragrupper anslutna till baksidan av radion. Dra grupperna från fabriken stereo hand. Var noga med att ta tag i ledningar av plast ledningar bindemedel, inte av trådarna själva.

När alla fyra grupper (antennen, strömförsörjningen, högtalarna och förstärkaren) har dragits från radio, stereo kommer tas bort helt från instrumentbrädan av Nissan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80814.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.