Hur man installerar en 2006 Toyota Camry huvudenhet

Den 2006 Toyota Camry är utrustad med en AM /FM-stereo-enhet med inbyggd CD-spelare. Camry ägare har flera alternativ för bilstereo uppgraderingar genom återförsäljare, inklusive multi-skivors CD-växlare och satellitmottagare radio, eller så kan du installera en eftermarknad stereoanläggning. Välj det däck som passar dina behov och budget. Montera huvudenheten själv och spara pengar kontra att ta den till en professionell. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
Installation bur
platt skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa mer Instruktioner
1

Dra frigöringsspaken under instrumentbrädan på förarsidan av Camry att öppna huven. Leta grundstötningen kabeln som ansluts till den negativa batteripolen och ramen av Camry. Lossa bulten på den negativa batteripolen med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Bänd panelen klimatkontroll från instrumentpanelen nedanför stereo montering med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort panelen och ställ den åt sidan, lämnar kabelanslutningar intakt.
3

Ta underkant stereo montering frontpanel och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de fyra skruvbultar runt Camry s stereo konsol med en 10 mm hylsa och kör. Skjut fabriken stereo från instrumentbrädan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av aktie.
5

Sätt i den nya stereo installation bur. Böj metallflikarna inne i buren med en platt skruvmejsel för att fästa den i stereon dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av Toyotas instrumentbräda.
6

Anslut adaptern kablaget till stereon kablaget i Toyotas stereo docka. Selen kommer att överbrygga klyftan mellan Toyota ledningar och uttag på baksidan av den nya stereon. Kabelnätet adaptrar och Toyotas stereo ledningar kan endast anslutas på ett sätt.
7

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Sätt in antennkabeln i antenningången på baksidan av den nya radion. Skjut eftermarknaden stereo i installationen buren tills den låses på plats inuti Camry s streck.
8

Ersätt den övre instrumentpanelen mot instrumentbrädan och tryck fast den på instrumentbrädan. Byt nedre instrumentpanelen (klimatkontroll) på instrumentbrädan och tryck fast över det för att knäppa den på plats.
9

Anslut den negativa batterikabeln på Camry negativa batteripolen. Använd skiftnyckel för att dra åt kabelns bulten och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81985.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.