Hur man installerar SX4 Door Speakers

Trots de imponerande förbättringar i stereoapparater stock car under de senaste tjugo åren, är eftermarknaden stereo marknaden fortfarande blomstrar. Konsumenterna söker extremt high-end ljud kan köpa den av talaren, subwoofer, och super-drivna förstärkare. På Suzuki SX4, det finns två par högtalare - en 5-1/4 inch set i dörrarna och en 6-1/2 inch set i akterdäck. Dörren högtalarna kan ersättas av föraren, men det kräver att dekonstruera dörrpanelerna. Men med rätt vård, kan detta ske utan problem och en enkel uppsättning av handverktyg. Instruktioner
1

med ett smalt föremål som en panel verktyg eller en fickkniv, ta bort den triangulära plast panelen från den övre delen av dörren.
2

Skruva av skruva sitter bakom dörrhandtaget.
3

Ta bort panelen makt lås ovanför dörrhandtaget genom att bända loss det. de två skruvarna dolda under
4

Skruva denna panel, och pop ut arrayen strömbrytaren. runt dörren panel med en panel verktyg
5

Work. Försiktigt arbete dörrpanelen kanter löst. När panelen är fri, lyft den ur dörren.
6

Ta bort högtalaren från dörren. Skruva loss de fyra skruvarna som håller den. Dra ut högtalaren och koppla bort kabeln från baksidan av högtalaren genom att dra i den försiktigt.
7 p Om nödvändigt, ändra storlek på hålet för att innehålla den nya högtalaren. Om högtalaren är samma storlek, kan du installera den i befintligt hål. Återanslut kablarna i ryggen, och skruva skruva högtalaren igen innan du sätter tillbaka dörrpanelen, testa högtalaren att se till att det fungerar korrekt.
8

Installera dörrpanelen tillbaka på dörren. Byt montering makt lås, och skruva allt på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82380.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.