Hur man ändrar en bandspelare

Vid ett tillfälle, var en bandspelare den enda bilstereo alternativ till radion. Kassetten tejpar ansågs vida överlägsen sin föregångare, den 8-track. Bandspelaren var liten, tillförlitlig, och som utmärkt ljudkvalitet, och ägarna kunde spela in vad de ville höra. Om du är bland de många bilägare idag vill uppgradera sin bandspelare till en CD-spelare eller MP3-spelare måste du följa dessa steg för att ändra en bandspelare. Saker du behöver
Hylsnyckel och Hylsnyckelsats
Skruvmejsel (Phillips huvud och /eller flat spets) katalog torxmejsel set (för vissa fordon)
Visa fler instruktioner

1

bort några kassettband i kassettdäcket.
2

Öppna huven och använd hylsnyckel att koppla bort kabeln från batteriets minuspol. Lossa dragavlastningen låsmutter och dra kabeln klämma bort batteripolen.
3

Kontrollera trim omger bandspelaren. I vissa fordon, omger de bara radion. I andra fordon, omger de bandspelaren /radio och värme och luft-konditionering. Ta bort alla skruvar som håller trim på plats.
4 p Om det inte finns några skruvar som håller trim på plats, ta bort trim genom att kila en flat skruvmejsel bakom trim och bända upp den för att dra klämmorna på sin plats.
5

bort några skruvar som håller bandspelaren på plats med antingen en Phillips skruvmejsel eller Torx drivrutin, beroende på vilken typ av skruvar tillverkaren användas.

6

Dra ut radion av instrumentbrädan. Koppla radions antenn och elektriska anslutningar från baksidan av bandspelare
7

Installera den nya CD-spelaren eller -. Om du verkligen vill ha en bandspelare, installera en ny bandspelare - och återmontera instrumentbrädan. Installationen är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80593.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.