Hur man installerar en 2001 Honda Civic Stereo

Den 2001 Honda Civic levereras som standard med en single-disc CD-spelare. Alternativ på senare modeller har inkluderat multidisc växlare, satellitmottagare radio och stereosystem kan spela MP3-filer. När du har valt eftermarknaden stereo med vilken du vill ersätta fabriken Civic enhet, kan du göra en installation med lite tidigare bil ljudupplevelse. Procedurerna i den här artikeln börjar efter fabriken stereo har tagits bort. Se till att ha den negativa batterikabeln frånkopplad innan du installerar den nya stereon. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
8-millimeters uttag och kör
tunt tyg
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort den negativa batterikabeln från Honda Civic batteriet genom att lossa kabelns klämma med 10-millimeters fast nyckel.
2

Ta metallringen strax nedanför växelväljaren knoppen och flytta den nedåt axel shifter.
3

Twist och ta bort knoppen på växelspaken.
4

Placera kåpa verktyget i vecket som bildas av växeln shifter panelen och mittkonsolen instrumentpanelen. Bänd panelen fri från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget.
5

Ta bort de två skruvarna i de nedre hörnen på stereo fäste med en Philips-skruvmejsel.
6

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon montering docka med en 8-millimeters uttag och kör.
7

Dra hela uppsamlingsplats stereo från instrumentbrädan. Koppla loss ledaren ansluten till baksidan av radion. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste som håller stereon på plats. Skjut stereo från fästet.
8

Anslut Honda stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till en eftermarknad stereo. Skjut eftermarknaden stereo till stereo fäste. Sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av fästet med Philips-skruvmejsel.
9

Byt stereo fäste i instrumentbrädan av Civic. Tillbaka de två 8-millimeters bultar på vardera sidan om den centrala instrumentpanelen. Tryck i ytterkanten av instrumentpanelen för att knäppa den på plats.
10

tillbaka de två skruvarna i botten på mitten instrumentpanelen med en Philips-skruvmejsel.
11

Placera växelspaken panel växelväljaren öppningen och tryck jämnt runt omkretsen att snäppa tillbaka panelen på plats.
12

Skruva på växelspaken ratten. Återanslut metallring på hävarmsaxeln med ratten för att växelspak.
13

Byt en negativ klämma batterikabeln på negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman på stolpen med en 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81269.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.