Hur Wire ampere och subwoofrar I en 2005 Mustang Stock Stereo

De 2005 Ford Mustang modeller levereras med en Shaker, Shaker 500 eller en Shaker 1000 ljudsystem installerat. Alla tre stereo modeller har den avlägsna bly och RCA-anslutningar förinstallerade på baksidan av stereon, vilket gör processen mycket enklare. Nästan alla 2005 Mustang ägare kan åstadkomma detta projekt i cirka 30 minuter eller mindre. Saker du behöver
9/32 tum socket
Socket skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Guide amp kablar längs passagerarsidan av Mustang och den bakre delen av stereo. Ta bort skruvarna som håller panelen på sidan av instrumentpanelen på passagerarsidan med 9/32 tums uttag och uttag skruvmejsel.
2

Öppna handskfacket och ta bort skruvarna som håller streck på ramen med uttaget och skruvmejsel. Ta bort skruven som håller streck på ramen under strecket bredvid golvet panelen också.
3

Lägg dig på rygg på passagerarsidan golvet ombord så att du ser upp till botten av instrumentbrädan. Tryck streck från ramen tills du ser baksidan av stereon och AMP-kontakt.
4

Anslut RCA-kablarna till motsvarande anslutningar. Sätt den avlägsna ledningstråden i fjärrkontrollen elektrodanslutning.
5

Ersätt instrumentbrädan till sitt ursprungliga läge. Ersätt alla fästskruvarna som du tog bort för att säkra streck på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81530.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.