Hur man installerar Delningsfilter i en bil stereo

Delningsfilter är oftast de yttre tecknen på en high-end anpassade bil stereo. Allvarliga audiofiler åtrå kontroll och precision av överkorsningar i att de direkta signalen från stereo till den lämpligaste högtalare eller högtalare grupp. Låga toner är bäst spelas med större högtalare som subwoofers, medan högre toner bäst tolkas av små högtalare, som diskanter. Delningsfilter ger användarna möjlighet att styra tonerna till rätt högtalare, vilket leder till en tydligare och effektivare ljudsystem. Installera delningsfilter är en enkel process för även den mest oerfarna användare. Saker du behöver
Högtalarkabel
Delningsfilter
Platt verktyg för att ta bort högtalaren täcker
Phillips skruvmejsel
Speaker selar
Visa fler instruktioner
1

bort täckningen över högtalarna i bilen. Rådgör med din bilens reparationshandbok för korrekt förfarande.
2

Koppla högtalarkablar från uttagen på baksidan av högtalarna. Anslut högtalarkablarna
3

kommer från stereoanläggning till ingångarna på crossover. Kör högtalarkablar från crossover till högtalaren. Använd en högtalare sele för att ansluta högtalarkabeln om din högtalare inte direkt accepterar högtalarkablarna. Talaren sele accepterar högtalarkablarna och ansluta till högtalaren med en plast anslutningskabel.
4

dölja korsningarna i dörrpanelerna av ditt fordon. Platsen för montering av crossover varierar. Du kan välja att montera crossover mellan dörrpanelen och dörren i bakre delen av fordonet (bålen eller bakre lastutrymmet) eller i handskfacket. Välj den plats som bäst fungerar för talaren arrangemang av ditt fordon. Konsultera manualen reparationsinformation för förfaranden för att ta bort panelerna.
5

Gör ändringar i korsningarna för att justera för den signal som du vill utse för motsvarande högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81512.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.