Hur man installerar en stereo i en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring kommer i sedan, coupé och cabriolet-modeller för att möta behoven hos en bred kundgrupp. Uppgradering av ljudsystem för att få bättre ljud och nyare funktioner är en vanlig modifiering på Chrysler Sebring. Byta stereo ut hemma kräver grundläggande verktyg och cirka en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Chrysler Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Dra den negativa kabeln från batteriet. Fäst kabeln så att den inte kommer i kontakt med några metalldelar eller batteriet.
2

Avlägsna trimringen runt radion genom att dra försiktigt i hörnet tills clipsen släpper. Skruva loss två bultar vid monteringen, en på varje sida av stereon och dra huvudenheten ur instrumentbrädan.
3

Koppla loss kablarna från baksidan av huvudenheten och ställ in den åt sidan. Om du har systemet oändlighet ljudet, haka den enda extra kabel från baksidan. Anslut adaptern kablaget till den gamla sele.
4

Säkra stereo huvudenhet i Chrysler monteringsadapter. Snap adaptern kabelnätet till baksidan av den nya stereon tillsammans med antennkabeln. Om adaptern har en jordkabel ingår, anslut den till skruven längst ner till höger på radion posten i instrumentpanelen.
5

Skjut montera adaptern i Sebring streck och anslut minuskabeln mot batteriet. Slå på radion.
6

Testa högtalarna och kontroller av den nya radion. Sätt tillbaka de två skruvarna på framsidan av enheten och snäpp trim på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80458.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.