Hur Design subwooferhöljet

Utforma en baslåda kan du lägga en personlig touch på din bil eller lastbil ljudanläggning. Dessutom, kan utforma en baslåda för att rymma en särskild subwoofer också resultera i bättre prestanda och ljudkvalitet från subwoofern. En subwoofer behöver en viss inre volym för att utföra som annonseras. Ett hem-utformad subwoofer box är också mycket billigare än en färdigköpta box. Den första, och viktigaste steget, att skapa en baslåda är designprocessen. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
Visa fler instruktioner
1

Mät det tillgängliga utrymmet i din bil eller lastbil. Typiskt är subwoofers placeras antingen i bagageluckan på en bil eller bakom baksätet på en lastbil. Bil baslådor kan vara fyrkantig medan lastbil subwoofer lådor är oftast platt och rektangulär.
2

Titta i tillverkarens manual som följde med subwoofern. Varje subbas är konstruerad för att användas i en viss storlek låda. Tillverkarens instruktionsbok ska rekommendera en inre volym storlek samt diametern och djupet av subwoofern.
3

Använd en miniräknare baslåda som finns på The 12 Volt, en bilstereo hemsida . Denna baslåda kalkylator kommer att skapa mått för en baslåda. Använd information från det tillgängliga utrymmet i bilen eller lastbilen, subwoofer djup, subwoofer diameter och rekommenderad inre volym.
4

överväga material som kommer att användas i baslåda. Nästan alla baslådor är gjorda 3/4-tums medium density fiberboard. Detta material är extremt tålig och prisvärd. Också, baslådor kräver en terminal cup. En terminal cup är en anslutningspunkt mellan subwoofern inuti boxen och förstärkaren som ger ström. Terminal koppar finns i många stilar och storlekar. Baslådor måste också fästas ihop med snickarens lim, 2-tums skruvar och silikon fogtätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81477.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.