Hur man installerar subwoofern för en Cadillac CTS

Skapandet av Cadillac CTS var en del av tillverkarens re-engagemang för prestanda och en förskjutning i målet köparen. CTS, med sin aggressiva design och prestanda, var avsedd att tilltala yngre bilköpare samt de som har vuxit till känna Cadillac som guldmyntfoten för amerikanska bilar. För att dra full nytta av Cadillac CTS ljudsystem, tillsätt en subwoofer för att ge ett fylligt ljud, inklusive kraftfull basåtergivning. Saker du behöver
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Phillips skruvmejsel
Trim panel
borttagningsverktyg 10 mm hylsnyckel
8-mm magnetiserade uttag

Visa mer instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från CTS batteriet. Skruva loss skruven på klämman med en stjärnskruvmejsel huvud skruvmejsel och ta bort kabeln från den negativa batterikabeln.
2

Placera ringen terminalen strömförsörjningen kabeln från förstärkaren kabelsats runt den positiva batterikabeln . Dra åt klämringen terminalen med skruvmejseln. Trä kabeln strömförsörjningen genom öppningen i brandväggen till insidan av kabinen. Addera 3

Lossa botten vent instrumentpanelen ovanför stereon. Fäll panelen uppåt och ur vägen.
4

Öppna askkoppen och ta bort bulten på baksidan av facket, med en 8-mm hylsnyckel.
5 < p> Dra panelen klimatkontroll från instrumentbrädan för hand.
6

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste, med en 10-mm hylsnyckel. Dra stereo från instrumentbrädan.
7

Dra anslutningar från baksidan av stereon. Fäst bindemedel ledningsanslutningsproblem till kabelnätet adaptern. Anslut adaptern kablaget till stereon. Anslut turn-on bly och signalkabel, från förstärkaren kabelsats, till kabelnätet adaptern. Mata de två kablarna genom baksidan av den stereo-dockan och ner till passageraren fotutrymmet.
8

Byt stereo i instrumentpanelen. Byt skruvarna på vardera sidan. Byt panelen klimatkontroll. Använd den magnetiserade uttaget att ersätta 8-mm bult i askkoppen facket. Vik ventilationspanelen ned och snäpp tillbaka den plats för hand.
9

Öppna CTS dörrarna. Ta bort paneler i botten av dörröppningar med kåpa borttagningsverktyget. Lyft mattan och dra kablarna till bålen, förbi nedfällbara baksäten. Strömförsörjningen kabeln från batteriet (nu inne i Cadillac i förarens fotutrymme) kommer att dirigeras på vänster sida av fordonet, signal och strömpåslag på kablar kommer att följa en liknande väg på höger sida
<. br> 10

Byt dörrpanelerna för hand, säkra mattan med kablar instoppade under.
11

Anslut turn-on bly och signalkabel till den drivna subwoofer i bagageutrymmet . Anslut nätkabeln till uttaget märkt "POWER" på sub.
12

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till subwoofern s grundstötning bly. Anslut kabeln till en bult i bagageluckan. (Bulten ska anslutas till ramen för CTS.)
13

Byt minuskabeln kabeln till batteriets negativa bly inlägget. Dra åt klämman med Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80862.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.