Bygga en baslåda för en PT Cruiser

Om du vill lägga till några rockin bas till din PT Cruiser är en baslåda vägen att gå. Ett system med ett par 10-tums baselement kommer att föra bas hem till hönshus i bakluckan på din bil. Denna rakt fram designen tar lite baskunskap med snickeri, men det är väl inom räckhåll för den genomsnittliga Joe. Ljudet du får kommer att sätta dig en nedskärning ovan men! Saker du behöver
5/8 tum medium density fiberboard (MDF) 2 10 "subwoofersSpeaker wire2 terminal cupsBox carpetCircular sawJig sawDrillScrewdriverScissorsHot lim gunWood glueWood skruvar
Visa fler instruktioner
1

Skär toppen, botten, front och bakre paneler för din box av 5/8 tum MDF, med din cirkelsåg. Måtten är 28 inches bred och 12 inches djupt för toppen och botten och 28 inches bred och 13 inches lång för fram-och baksidan. Skär två öppningar för din 10-tums subwoofers jämnt fördelade på frontpanelen, med din borrmaskin och sticksåg. Den exakta storleken på utskärningen kommer att bero på de specifika subwoofers du använder.
Sida 2

Montera det övre, undre, främre och bakre panelerna tillsammans med träskruv och trälim.
3

Klipp två ändstycken för lådan. dimensioner vart ska 13-1/4 inches bred och 14-1/4 inches tall. Skär en öppning för din terminal koppar (se Resurser) i vardera gavel.
4

Fäst gavlarna till lådan med träskruv och trälim. Om du vill täcka lådan i rutan mattan. Fäst mattan med hjälp av en limpistol.
5

Bifoga en 12 till 18 tums bit av högtalarkabeln till de bakre flikarna i varje terminal cup. sedan mata in tråden i rutan och bifoga terminalen kopparna till inneslutningen med träskruv.
6

Fäst trådarna från terminal koppar till basar (en terminal cup till en subwoofer). Montera subwoofers i öppningarna i baslåda med träskruv. Mottagaren kommer att passa väl in på baksidan av PT Cruiser lastutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80520.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.