Hur installerar jag en AM /FM-radio i en 2002 Saturn L100?

Den 2002 Saturn L100 är försedd med ett lager stereoanläggning som kombinerar en AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare. Saturn ägare som väljer att uppgradera sin fabrik systemet stereoljud eller ersätta en felaktig enhet kan välja en eftermarknad radio från en mängd olika tillverkare bilstereo. Du kan ta bort fabriken däck, installera nödvändiga adaptrar och har den nya radion installeras på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
9/32-inch socket
Ratchet
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Saturnus huven och lossa den negativa batterikabeln s klämma med 10mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Ta tag i övre kanten av trim panel som omger stereon och styr klimatet och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Ta bort 9/32-inch skruvarna från sidan av stereon med hylsa och spärrskaft. Skjut fabriken stereo från bilens instrumentbräda och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ställ in stereon däck åt sidan.
4

Skjut fronten adapter i stereo montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av Saturnus instrumentbräda. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i lämpliga uttag på baksidan av den nya stereon däck. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut den nya huvudenheten i fronten adaptern tills den snäpper på plats inom Saturnus instrumentbräda stereo docka. Byt paneler omger stereon och styr klimatet och tryck fast i ytterkanten av panelen för att snäppa tillbaka den på Saturnus instrumentbräda. Återgå till batteriet.
6

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng Saturnus huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82345.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.