Hur man installerar en bilstereo i en 1992 Cadillac DeVille

The Cadillac DeVille spenderat mer än ett halvt sekel bland Cadillacs stabila av fullskaliga lyxiga sedaner. Den DeVille var den största Cadillac fordonet då det ersattes av Cadillac DTS, 2005. Den 1992 Deville var utrustad med en vanlig AM /FM stereo kassettbandspelare. Alternativ för DeVille inkluderade en enda spelare skivors CD. Cadillac ägare som valde att uppgradera sin stereo eller ersätta en felaktig fabriken enhet, hittar du ett brett utbud av eftermarknaden ersättare. Du kan ha din DeVille s stereo installeras av en ljudtekniker på generalagenten eller försäljningsställe, eller du kan göra det själv. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo monteringssats (med fronten adapter och antenn adapter) katalog 7 mm hylsa och kör
Phillips-skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för Cadillac. Flytta den svarta gummiskyddet över den negativa batteripolen på sidan. Lossa bulten som håller den negativa batteri klämman runt minuskabeln post med skiftnyckeln. Ta bort kabeln från terminalen och vila bort från Deville batteri.
2

nå in i tomma stereo montering dockan i mitten av instrumentbrädan och dra ut stereo ledningarna från öppningen.

3

Placera GM antennadaptern över kontakten till svarta FM antennkabeln.
4

Anslut plast tråd bindemedel som grupp stereo kabeldragning tillsammans, i leder i kabelnätet adaptern. Adaptern ska märkas med förkortningar eller färgkodade för att visa var korrekta anslutningar ska göras.
5

Sätt fronten adaptern från GM eftermarknaden stereo monteringssats i stereo montering dockan. Skruva i de två skruvarna (en på varje sida) på sidorna av stereon fäste med 7 mm hylsa och kör.
6

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den nya stereon . Koppla in antennkabeln (med antenn adapter) till FM antennuttaget på baksidan av stereon.
7

Skjut stereo till stereo montering dockan tills den snäpper på plats inuti frontpanelen adaptern.
8

tillbaka skruven som tidigare togs från undersidan av askkopp med en 7 mm hylsa och kör. Tryck askkoppen i kortplatsen.
9

Placera trä-grain trim panel runt stereon montering och tryck fast det ordentligt. Panelen kommer att snäppa på plats mot instrumentbrädan. Skruva i de två skruvarna (avlägsnas under avlägsnandet av fabriken stereo) i den övre kanten av beklädnaden med en Phillips-skruvmejsel. Återgå till Cadillac batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma över den ledande posten av batteriet. Dra åt klämman med skiftnyckel, säkra kabeln till terminalen. Byt ut den svarta skydd över terminalen. Stäng huven på Cadillac.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81278.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.