Hur man installerar en bil Harness Stereo Wiring

Uppfinningen av bilstereo kabelstammen har gjort att installera en ny bilstereo i bilen mycket lättare. Ingen mer har du att sonden och ledningar testa, jakten på makt leder eller försöka gissa vilken tråd gör vad, nu blir det en plug-and-play-installation. Följ med när vi installerar en bil sele stereo ledningar i en 1995 Chevy truck. Saker du behöver
Blå rumpa kontakter
Crimpverktyg
Wire strippor
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta fabriken stereo till komma i selen. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till den positionen utan att starta bilen. Flytta kolumnen shifter hela vägen ner så det är ur vägen. Om du har en lutning kolumn, drop ner det också.
2

bort instrumentpanelen bezel genom att försiktigt dra bort den från instrumentbrädan. Det är säkrade genom tryck clips runt omkretsen, men vara försiktig så att du inte bryter infattningen. 3

med borttagen bezel
, ta ut bilstereon. Den hålls på plats med clips på sidan. Med däcket dras ut, lossa selen från baksidan av däcket.
4

Förbered eftermarknaden att ansluta till selen från den nya stereon genom att placera två av dem på en arbetsbänk. Du kommer att märka att båda selar har liknande färgkoder, eftersom industrin har gjort vissa färger standard. Använda ledningar strippor, remsor om 1/4-tums av änden av tråden för att exponera koppartråd.
5

Ta sele som monteras på fabriken sele och crimp blå rumpa kontakterna till I slutet av varje tråd.
6

Varje tråd bör också märkas för att underlätta installationen, så börja ihopkopplingen trådarna upp tillsammans. Generellt svart är för marken är gult för konstant effekt och rött för antändning, så börja ihopkopplingen trådarna och pressa dem med matchande tråd från den andra selen.
7

När varje anslutning görs, det sele är klar. Clip ena änden i selen från fabriken sele och den andra till stereon. Nu selen är installerad och den nya stereon är bra att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80521.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.